Продължаваме Промяната не прави крачка назад със срещата с ГЕРБ. Това

...
Продължаваме Промяната не прави крачка назад със срещата с ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Асен Василев: Не правим крачка назад със срещата с ГЕРБ

„ Продължаваме Промяната ” не прави крачка обратно със срещата с ГЕРБ. Това разяснява в съпредседателят на партията Асен Василев. Той разясни, че са отказвали среща с формацията на Борисов за поддръжка на държавно управление и не престават да отхвърлят.

„ Ясно сме декларирали, че сме съпротива и ние мандат на ГЕРБ не поддържаме. Тази среща, доколкото знам, Десислава Атанасова е договорила с Андрей Гюров ”, посочи той.

Василев усещал, че всеки се опитвал да направи конспирация . „ Стана ясно, че ГЕРБ нямат болшинство в този парламент ”, сподели още съпредседателят на Политическа партия.

По думите му, в случай че партията на Борисов е имала болшинство в 48-ия парламент, Росен Желязков е щял да бъде ръководител на Народно събрание и да има държавно управление. „ Като нямат болшинство, се пробват да замъглят цялата конюнктура, с цел да прикрият тази си уязвимост ”, е неговото мнение. Василев беше безапелационен, че отговорът за коалиция с ГЕРБ е „ не ”.

Според него шансът третият мандат да отиде в „ Демократична България ” е нулев поради отношението на президента към партията. Съставянето на кабинет с него звучало като „ научна фантастика ”. „ Ако отиде - би трябвало да забележим какво ще предложат ”, акцентира той. Съпредседателят на Политическа партия уточни, че е „ доста песимистичен ”, че ще има държавно управление.

На въпрос дали има разединение в „ Продължаваме Промяната ”, Василев отговори: „ Не ”. А за несъгласия в партията: „ Винаги има несъгласия. Това е най-хубавото. Винаги има персонално мнение и няма наказания за персоналното мнение ”, посочи Василев. Лобита също не се формирали.

Относно рецензиите към службите, изразени и пред президента, Василев сподели: „ Това, което доста постоянно получаваме от ДАНС и част от другите служби, е есе. Не получаваме действителна информация, доказателствен материал, а есе на тематика „ Една жена споделила ”, разясни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР